• Diane van Toor

 Gebiedsontwikkeling is teamwork!

Diane van Toor

Ik ben Diane van Toor, 39 jaar en woon in het pittoreske en goed bereikbare Eemnes. Ideaal, want hier is rust, maar ik beweeg me voor mijn werk ook gemakkelijk door het land.

Ik heb veel ervaring met het werken voor gemeenten, ingenieursbureaus, projectontwikkelaars en de bouw- en infrasector. In de rol van omgevingsmanager of stakeholdersmanager koppel ik een scherpe analyse aan een concreet plan en zorg vervolgens voor de uitvoering. En met mijn ervaring op het gebied van gebiedscommunicatie en -marketing zorg ik ervoor dat een (project)gebied op een juiste en creatieve manier geladen wordt. Mensen betrekken, partijen verbinden en draagvlak creëren; daar ligt mijn kracht. Gebiedsontwikkeling is teamwork!

Mede door de komst van de nieuwe omgevingswet is zowel participatie als omgevingscommunicatie nóg belangrijker geworden. Een omgevingsmanager die dit in goede banen leidt, is daarbij onmisbaar. Met plezier heb ik de afgelopen jaren invulling gegeven aan deze relatief nieuwe functie in de bouw & infra- en vastgoedwereld. Als spin in het web verbind ik partijen, zodat de neuzen dezelfde kant op staan op het moment van vergunningsaanvraag en realisatie.

Mijn kracht is niet alleen zeggen, maar ook doen! Ik wil mijn deskundigheid en advies inbrengen én het vervolgens met het team uitvoeren. Samen een hoger doel nastreven door iedereen in zijn kracht te zetten, dat vind ik het leukst. Ik behartig ieders belangen, creëer draagvlak en ontkracht weerstand van omwonenden. Stakeholders en co-makers probeer ik zoveel als mogelijk te betrekken. Leuk om dat nu ook voor en bij De Wijde Blik te mogen doen.

Diane van Toor

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al bijna 20 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws