• Frances Rasker

Een stad maak je niet alleen

Frances Rasker

Opgegroeid in onze mooie hoofdstad met reislustige ouders ontwikkelde ik al snel een passie voor steden en alles wat er mee te maken heeft. Het was dan ook niet verrassend dat ik uiteindelijk Sociale Geografie, met als specialisatie Stadsgeografie, ging studeren in Amsterdam en Utrecht.

Sinds mijn afstuderen in 2014 heb ik als projectmanager aan een hele reeks mooie projecten mogen werken. Van het implementeren van duurzaam openbaar vervoer in de stadsregio Amsterdam tot stedelijke vernieuwing in Amsterdam Nieuw-West, tot zelfs het opzetten van fietscampagnes in Boulder, Colorado (VS), om Amerikanen uit de auto te krijgen.

Tijdens deze projecten werd al gauw duidelijk dat mijn hart sneller gaat kloppen van bewonerscommunicatie en -participatie. Een stad maak je tenslotte niet alleen. 

De Wijde Blik biedt mij de kans om het hier volledig mee aan de slag te gaan. Inhoudelijk werken aan prachtige stedelijke projecten gecombineerd met ondernemen.

Adi Friedmann

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al 14 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.


Notice: Undefined variable: date in /var/www/vhosts/dewijdeblik.com/httpdocs/plugins/system/zlframework/zlframework/models/item.php on line 811

Notice: Undefined variable: date in /var/www/vhosts/dewijdeblik.com/httpdocs/plugins/system/zlframework/zlframework/models/item.php on line 811
Nieuws