• Ontdek IJsselmonde

Ontdek IJsselmonde

Kom recreƫren in de natuur van Eiland IJsselmonde: je achtertuin is groter dan je denkt.

De vraag

Zet het buitengebied van Eiland IJsselmonde (tussen Rotterdam en Dordrecht) in de markt als aantrekkelijk merk en verleid inwoners én bezoekers om te komen recreëren in dit unieke gebied. De Wijde Blik maakte een gebiedspromotieplan om samen met ondernemers en lokale overheden de regio te verleiden tot een bezoekje aan IJsselmonde. En we werken nu volop aan het uitrollen van het plan en het voeren van campagne. 

Ontdek IJsselmonde

Wat hebben we gedaan?

 • #gebiedspromotie
 • #placemaking
 • #netwerkbenadering
 • #marketing

We hebben het zeer diverse recreatieve aanbod van Eiland IJsselmonde in kaart gebracht en gebundeld ontsloten op een aantrekkelijke projectwebsite. Onder een nieuwe naam en een kersverse huisstijl dragen we samen met partners in het gebied het eiland uit als geweldige plek om te wandelen, fietsen, varen, eten en spelen. We verbinden partners in het gebied en jagen de online community aan.

Ontdek IJsselmonde

Wat leverde het op?

Meer samenwerking tussen ondernemers in het gebied, een bloeiende online community en steeds meer inwoners én omwonenden die hun weg weten te vinden naar de website met het recreatieve aanbod van Ontdek IJsselmonde.

Ontdek IJsselmonde

Facts & Figures

Opdrachtgever

Landschapstafel IJsselmonde

Plaats
Eiland IJsselmonde
Jaar
2016-heden
Expertise
 • Gebiedsmarketing
 • Weblinks
  Website
  Facebook
  Team
  Ontdek IJsselmonde
  Frances Rasker

  Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

  020 523 50 90

  Footer

  Mail ons voor een dosis informatie

  Ik wil meer weten

  Nieuwsbrief

  Natuurlijk noodzakelijk

  Actueel

  Footer

  Trots op...

  Dat we al 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

  Nieuws