• Claudia Moerland

Een echte reiziger

Claudia Moerland

Ik ben opgegroeid in Zeewolde, een dorp in het voorheen geografisch middelpunt van Nederland. Met de voeten in de klei, lekker polderen. Geen treinstation, maar wel een pont die mij en alle scholieren dagelijks op en neer bracht naar Harderwijk.  

Mijn passie voor steden, taal, cultuur en marketing heeft mij op vele plekken gebracht. Met een tussenstop in Utrecht, Mauritius, Denemarken, Frankrijk, Nicaragua, Costa Rica, Panama en Amerika ben ik uiteindelijk terecht gekomen in Amsterdam. Op de NDSM-werf. Waardoor ik nog steeds dagelijks met een pontje de oversteek maak naar het centrum.

Dankzij mijn studies International Business & Languages en Interculturele Communicatie zie ik de wereld net even anders. In geen uiting op straat gaat mij de onderliggende boodschap voorbij. Tegenwoordig klopt mijn hart ook voor ruimtelijke ontwikkeling communicatievraagstukken. Van gebiedsmarketing en omgevingscommunicatie tot participatietrajecten.

Bij De Wijde Blik komt voor mij alles samen. Op naar mooie resultaten met fijne collega‚Äôs. 

Daniëlle de Vries

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al bijna 20 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws