Van Sim City naar de echte wereld

Max Lange

Dankzij het computerspel Sim City ontwikkelde ik op jonge leeftijd een fascinatie voor ruimtelijke inrichting. De invloed van zowel de esthetisch als functionele kwaliteiten van gebouwen, straten en pleinen op ons welzijn en de manier van hoe zij interacteren met hun omgeving houdt mij veel bezig. 

Mijn jeugd bracht ik door in een dorp aan het IJsselmeer met uitkijk op de aanbouw van Almere Poort. Wanneer ik op mijn achttiende naar Amsterdam verhuisde pluisde ik binnen korte tijd een groot deel van de stad uit met behulp van een plattegrond en raakte ik geboeid door de geschiedenis van de stad. Voornamelijk de totstandkoming en ontwikkelingen van de Westelijke Tuinsteden en de Bijlmermeer interesseren mij mateloos.

Sinds korte tijd woon ik in Amsterdam-Noord van waaruit ik door verschillende stadsdelen langs eeuwen stedenbouwkundige geschiedenis naar De Wijde Blik fiets.

Evelien Brascamp

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al bijna 20 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws