• Cursus Participatie voor Vastgoedprofessionals

Cursus Participatie voor Vastgoedprofessionals

Participatie ... nu de omgevingswet echt is ingegaan sinds 1 januari 2024 'moet' je er als initiatiefnemer van een ontwikkeling iets mee. Maar wat, wanneer en hoe? Is het vooral gedoe of ook een kans om je plan beter te maken?! 

Tijdens de tweedaagse cursus Participatie voor Vastgoedprofessionals delen verschillende gastdocenten hun kennis en doโ€™s and dontโ€™s. We gaan aan de slag met -succesvolle en minder succesvolle- cases van deelnemers. Om van te leren en elkaar te inspireren!

๐Ÿ“… 14 en 28 mei

 ๐Ÿš BaseCamp Utrecht

โœ’ Aanmelden via website van NEPROM (ook voor niet-leden!)

De cursus duurt twee dagen en organiseren we voor de 3e keer in prettige samenwerking met NEPROM. De cursus is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de wereld van het vastgoed en vanuit zijn of haar functie te maken heeft met participatievraagstukken (bv. werkzaam bij projectontwikkelaar, woningcorporatie, gemeente). 

Bekijk hier het programma.

Wil je meer info? Stuur Jolijn Goertz een berichtje goertz@dewijdeblik.com.

Interessant?

Schrijf je dan in de voor nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.

Ik wil me inschrijven
Thijs Box

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al bijna 20 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws