• Suzanne Mol

Tussen Amsterdam en Bloemendaal aan Zee

Suzanne Mol

Zomers aan het strand, ‘s winters in de stad.

Net als in mijn werk houd ik privé van onverwacht leuke dingen doen. Zomers op het strand, waar we achter de duin een heerlijke kampeerplek hebben. En in de winter in de stad. Op fietsafstand van .. nou ja alles! Leuke restaurants, theaters en musea en ook af en toe een dansje.

Samen met man en dochter pendel ik heen en weer. In Bloemendaal aan zee is de rust maar zeker ook vertier. Zwemmen! Weer of geen weer: ik neem een duik.  Of ga met de kano de zee op.  Ook in mijn werk houd ik van afwisseling en nieuwe uitdagingen. Vanuit de Wijde Blik of interim bij een opdrachtgever. Daarom werk ik al jaren zelfstandig aan korte of wat langere projecten. Schrijf ik mee aan beleid of coördineer complexere communicatietrajecten.

Als strategisch adviseur begeleid ik opdrachtgevers bij het opstellen van een strategie of gedragsveranderingstraject. Het liefst voor vraagstukken met een maatschappelijk karakter waar betrokkenheid van mensen niet vanzelfsprekend is. Bij de Wijde Blik werk ik graag samen met collega’s aan dit soort projecten. Mooi om samen te werken aan steeds weer nieuwe opdrachten waar we onze gezamenlijke expertise op het gebied van communicatie en participatie kunnen laten zien.

Jolijn Goertz

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al meer dan 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws