• Theo Dohle

Babyboomer uit de sixties

Theo Dohle

Van de Wijdeblikkers ben ik de babyboomer. Mijn lagere schooltijd lag in de jaren ’60 van de vorige eeuw. Een echte katholieke lagere school, in een Gronings dorp. Toen was ik jaloers op de boerenkinderen die hun klompen in de gang mochten laten staan. En zo stoer ‘plat’ Gronings als hen lukte me ook al niet. Dat ligt ver achter me, ook dat verlangen naar het boerenleven.

De stad ontdekte ik al in mijn studententijd,  in het immer gezellige Groningen. Ik koos voor geschiedenis, met nog de droom dat ik zo de journalistiek in zou rollen. Eventjes had ik nog wel banen als tekstschrijver, maar het werd toch de communicatie. Eerst in het Academisch Ziekenhuis Groningen (het huidige Universitair Medisch Centrum Groningen). Vervolgens via de gemeentes Groningen en Den Haag bij Rutten Communicatie in Amsterdam. In 2005 heb ik De Wijde Blik opgericht, waar ik als adviseur nog aan verbonden ben. De naam van het bureau grijpt terug op een mooie fototentoonstelling ‘Een Wijde Blik verruimt het denken’, met weidse Groningse landschappen met GADO-bussen (de streekververvoerder die het sponsorde). Mijn drie kinderen zijn hartje Amsterdam geboren en nu nog echte Amsterdammers. Wie weet wonen zij straks met hun kinderen weer op het platteland ….

Denise Vrolijk

Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

020 523 50 90

Footer

Mail ons voor een dosis informatie

Ik wil meer weten

Nieuwsbrief

Natuurlijk noodzakelijk

Actueel

Footer

Trots op...

Dat we al bijna 20 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

Nieuws