• Hoge Vrijheid

Hoge Vrijheid

Zelf je woning ontwerpen in bijzondere woontoren in Den Haag.

De vraag

Hoe zet je een bijzondere woontoren met circa honderd one-of-a-kind koopwoningen in de markt in een wijk in opkomst in Den Haag?

Hoge Vrijheid

Wat hebben we gedaan?

 • #Marketing
 • #Online marketing
 • #Bijeenkomsten

De toren is nooit vertoond in Nederland en getuigt van lef. Deels door het concept en deels door de locatie: op het scharnierpunt van een aantal volkswijken. We kozen daarom voor een echt Haagse benadering: nuchter en onderkoeld. Vrij bijzonder.

Op de Woonbeurs in Den Haag lanceerden we de website. Direct daarna startte een uitgekiende online campagne. Met succes: binnen korte tijd bouwden we een database op en al kort daarna hielden we onze eerste goedbezochte bijeenkomst met aspirant kopers. Via meerdere enquêtes en sessies denken zij mee over indeling en ontwerp van de toren. Mede-Opdrachtgeverschap pur sang!

Hoge Vrijheid

Wat leverde het op?

De eerste enquêtes en bijeenkomsten hebben al geleid tot een trechtering van het ontwerp. De indeling en het aanbod krijgen steeds meer vorm. Hiermee denken honderden geïnteresseerden mee in de voorbereiding naar de Start Verkoop, later in 2019.

Hoge Vrijheid

Facts & Figures

Opdrachtgever

Vink Bouw en Open Development

Plaats
Den Haag
Jaar
2018 - heden
Expertise
 • Gebiedsmarketing
 • Weblinks
  Website
  Facebook
  Team
  Hoge Vrijheid
  Daniëlle de Vries

  Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

  020 523 50 90

  Footer

  Mail ons voor een dosis informatie

  Ik wil meer weten

  Nieuwsbrief

  Natuurlijk noodzakelijk

  Actueel

  Footer

  Trots op...

  Dat we al 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

  Nieuws