• Hoge Vrijheid

Hoge Vrijheid

Zelf je woning ontwerpen in bijzondere woontoren in Den Haag.

De vraag

Hoe zet je een bijzondere woontoren met circa honderd one-of-a-kind koopwoningen in de markt in een wijk in opkomst in Den Haag?

Hoge Vrijheid

Wat hebben we gedaan?

  • #Marketing
  • #Online marketing
  • #Bijeenkomsten

De toren is nooit vertoond in Nederland en getuigt van lef. Deels door het concept en deels door de locatie: op het scharnierpunt van een aantal volkswijken. We kozen daarom voor een echt Haagse benadering: nuchter en onderkoeld. Vrij bijzonder.

Op de Woonbeurs in Den Haag startte de uitgekiende online campagne. Met succes: binnen korte tijd bouwden we een database op. Die benutten we om geïnteresseerden te vragen naar hun woonwensen, via enquêtes (in samenwerking met Nieuwbouw Nederland) en via goedbezochte bijeenkomsten. Mede-Opdrachtgeverschap pur sang!

Hoge Vrijheid

Wat leverde het op?

Maatwerk! Via inventarisatie onder honderden geïnteresseerden, via ontwerpsessies met tientallen MO-ers en vervolgens via individuele gesprekken met kopers. Dit maakt persoonlijke keuzes van indeling, kozijnen en gevels mogelijk. Vrij bijzonder!

Hoge Vrijheid

Facts & Figures

Opdrachtgever

Vink Bouw en Open Development

Plaats
Den Haag
Jaar
2018 - heden
Expertise
  • Gebiedsmarketing
  • Weblinks
    Website
    Facebook
    Team
    Hoge Vrijheid
    Suzanne Witteman

    Bel ons voor een frisse blik (of een blikje fris)

    020 523 50 90

    Footer

    Mail ons voor een dosis informatie

    Ik wil meer weten

    Nieuwsbrief

    Natuurlijk noodzakelijk

    Actueel

    Footer

    Trots op...

    Dat we al 15 jaar bestaan. And still going strong. Dat we zelfs opdrachtgevers hebben voor wie we al net zo lang werken. Als je het hebt over goeie samenwerking. Dat vinden wij belangrijk. En gezellig.

    Nieuws